Close

Je massagetherapeut & orthomoleculair therapeut

Elise Jansen – Jala Fit & Healthy

” Gun jezelf een gezond en ontspannen leven “

Wie ben ik?

Jala Fit & Healthy - massage en gezonde voeding

Ik ben Elise Jansen. Na een druk en stressvol bestaan als beëdigd vertaler/ ondertitelaar, heb ik in 2010 het roer omgegooid en heb ik me ingeschreven bij Zonnevlecht Opleidingen te Waalwijk. Na een gedegen training heb ik de opleiding klassiek masseur succesvol afgesloten, gevolgd door de opleiding massagespecialist. Daarnaast heb ik de opleiding Shiatsumasseur gevolgd bij Qing Bai, de opleiding Aromatherapie afgerond, en me verder verdiept in andere massagetechnieken. 

Tijdens mijn opleiding heb ik Massagepraktijk Jala geopend. Jala betekent ‘water’. Water is één van de vijf elementen, de bron van leven, sterk, helder en altijd in beweging. Water is heel belangrijk voor de mens. Het menselijk lichaam bestaat niet alleen voor een groot deel uit water, maar na een massage gebruiken we water om de afvalstoffen weg te spoelen, zodat we ons weer fit en energiek voelen.

Omdat ik me verder wilde specialiseren en ik mijn cliënten optimaal van dienst wil zijn,heb ik in april 2014 de opleiding Allround Massagetherapeut afgesloten met een diploma. Hierdoor kan ik, naast het geven van ontspanningsmassages, ook steeds meer klachtgericht gaan werken. Aangezien er ook steeds vaker sporters naar de praktijk komen met sportgerelateerde klachten, ben ik in 2016 aan de HBO-opleiding Sportvoeding & Inspanningsfysiologie begonnen. In 2018 is deze opleiding afgesloten. Omdat bij een gezond leven ook gezonde voeding hoort, was het logische vervolg de opleiding Orthomoleculair Therapeut (specialisaties Sport en Gewichtscontrole), zodat ik ook op het gebied van voeding een deskundig advies kan uitbrengen naar mijn klanten. Sinds augustus 2020 heet de praktijk daarom Jala Fit & Healthy. De massagepraktijk is daar een onderdeel van. 

Mijn diploma’s en certificaten liggen ter inzage in de praktijkruimte. Vraag er gerust naar…

Jala is aangesloten bij de BMS, de belangenvereniging voor beroepsmasseurs    

Het behandelen van lichamelijke klachten/symptomen gebeurt hoofdzakelijk door vakmensen uit de (sport)gezondheidszorg zoals bijvoorbeeld (sport)masseurs. Een doel van een massage kan zijn het bestrijden van klachten of symptomen. Dit kan op lichamelijk vlak zijn, maar ook op geestelijk/emotioneel gebied (stress). Zo valt zelfs spierpijn bijvoorbeeld al onder gezondheidsklachten. Iedere masseur die zich bezighoudt met gezondheidsklachten moet tegenwoordig voldoen aan de nieuwe wet WKKGZ. Massagepraktijk Jala voldoet aan deze wettelijke eisen, en is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). Op deze manier zijn onze klanten verzekerd van de allerbeste zorg!

Drukte, stress, spanning, werk of sport…soms raakt de balans zoek. Gezonde voeding, beweging & ontspanning zorgen voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Fysiek & mentaal volledig in balans….

Gun jezelf dat moment...

Wij behandelen alleen op afspraak.

Ja, ik wil een afspraak maken!