De praktijk &

contact

Contactgegevens

Elise Jansen

Provincialeweg 85

4909 AG  Oosteind

Telefoon: 06-19114081

info@jalamassage.nl

Like ons op Facebook

Op dit moment is de praktijk geopend op dinsdag en donderdag, van 9.00 tot 21.00 uur.

Behandeling alleen op afspraak

Tijdens behandelingen neem ik de telefoon niet op. Spreekt u dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Openingstijden:

dinsdag van 9.00 tot 21.30 uur

donderdag van 9.00 tot 21.30 uur

Bij verhindering graag bericht.

Bij annulering op dezelfde dag, wordt het volle tarief in rekening gebracht.

De nieuwe en moderne praktijkruimte bevindt zich op de begane grond en is dus ook goed bereikbaar als u wat slecht ter been bent. Er is voldoende parkeerruimte tegenover de praktijk op de parkeerplaats. Aan de Provincialeweg zelf mag u niet parkeren, maak dus gebruik van de parkeerplaats bij de kerk. 

Indien hier geen plaats is, kunt u gratis parkeren op de grote parkeerplaats bij de tennisbaan (ingang via de steeg bij huisnummer 81)

 

Coronaprotocol

Gelukkig mag een groot deel van de werkzaamheden sinds juni 2020 weer hervat worden. Natuurlijk met gepaste afstand en met de juiste hygiënemaatregelen. Mocht je last hebben van verkoudheidsverschijnselen, koorts en/of hoesten, of als één van je huisgenoten deze klachten heeft, dan wil ik je met klem verzoeken de afspraak te verzetten. We werken met een coronaprotocol:

1. Hou zoveel mogelijk 1,5 meter afstand voor en na de behandeling, een hand geven kan helaas niet.

2. Het gesprek tussen ons vindt ook plaats op 1,5 meter

3. Kom alleen op afspraak naar de praktijk, zorg dat je op tijd bent.

4. Kom niet naar de praktijk als er sprake is van verkoudheidsklachten, of griepachtige klachten in brede zin (loopneus, keelpijn, hoesten, koorts van 38 graden of hoger) of als een van je gezinsleden deze symptomen heeft. Misschien ben je negatief getest, maar als je je masseur aansteekt moet deze de praktijk sluiten.

5. Kom niet naar de praktijk als je valt onder een risicogroep, of overleg dit met je massagetherapeut.

6. Elk fysiek contact dat niet noodzakelijk is voor de behandeling, wordt vermeden

7. Berg zoveel mogelijk de losse spullen (telefoon, sleutels) op in je jaszak of in een afgesloten tas

8. Betaling gebeurt per pin of via een betaalverzoek, contant betalen liever niet

9. Na elke behandeling wordt de praktijk grondig gereinigd, hieronder vallen bijvoorbeeld ook het toilet, de deurklinken, behandeltafel, olieflessen, de vloer, stoelen en het bureau

10. Het is vanuit de overheid  verplicht om weer een mondkapje te dragen. Indien jij er geen bij je hebt, zijn mondkapjes beschikbaar in de praktijk. Sinds 15 november 2021 geldt een gedeeltelijke lockdown en moet de praktijk om 18 uur sluiten

11. Natuurlijk worden (zoals je van ons gewend bent) na iedere behandeling alle handdoeken, lakens, en disposables vervangen

12. Afspraken worden zodanig gemaakt dat niemand elkaar in de wachtruimte hoeft te treffen, het is daarom wel noodzakelijk dat je op tijd komtUitlopen is niet mogelijk i.v.m. het schoonmaken van de praktijk en de aankomst van de volgende klant

Zoals je van ons gewend bent, worden na iedere behandeling alle doeken/hoezen/lakens/disposables waarmee een klant in aanraking is geweest vervangen. De behandelkamer wordt na iedere behandeling geventileerd. De tafel wordt na iedere behandeling grondig gereinigd en handgrepen, deurklinken, deurbel, pinapparaat, olieflessen, dispensers, bureau en bijvoorbeeld stoelen eveneens. Hierbij wordt gewerkt met wegwerphandschoenen. Je masseur draagt voor de veiligheid van zowel zichzelf als de klant een mondkapje. Natuurlijk wast de masseur de handen en armen voorafgaand en na afloop van iedere behandeling met desinfecterende zeep of met gewone zeep in combinatie met aparte desinfectans (gel of spray).