De praktijk &

contact

Contactgegevens

Elise Jansen

Provincialeweg 85

4909 AG  Oosteind

Telefoon: 06-19114081

info@jalamassage.nl

Like ons op Facebook

Op dit moment is de praktijk geopend op dinsdag, woensdag en donderdag, van 9.00 tot 21.00 uur.

In de maand augustus zijn we gesloten.

Behandeling alleen op afspraak

Tijdens behandelingen neem ik de telefoon niet op. Spreekt u dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Openingstijden:

Dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 21.00 uur

Bij verhindering graag bericht.

Bij annulering op dezelfde dag, of bij niet op komen dagen, wordt het volle tarief in rekening gebracht.

De nieuwe en moderne praktijkruimte bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar als u wat slecht ter been bent. Toiletruimte ligt direct naast de praktijkruimte, er is een wachtruimte indien u wat te vroeg bent. Er is voldoende parkeermogelijkheid tegenover de praktijk op de parkeerplaats.

Aan de Provincialeweg zelf mag u niet parkeren, maak dus gebruik van de parkeerplaats bij de kerk. Indien hier geen plaats is, kunt u gratis parkeren op de grote parkeerplaats bij de tennisbaan (ingang via de steeg bij huisnummer 81)

 

Bij ziekte....

Begrijpelijk dat u bij griepverschijnselen graag gemasseerd wordt, uw spieren doen zeer en u slaapt waarschijnlijk slecht. Helaas is dit een contra-indicatie, dat wil zeggen dat het niet goed voor u is om dan gemasseerd te worden! Mocht u last hebben van verkoudheidsverschijnselen, koorts en/of hoesten, dan wil ik u  met klem verzoeken de afspraak te verzetten.

Verder wil ik u verzoeken om op tijd te komen, zodat ik genoeg tijd heb om de praktijk weer schoon te maken voor de volgende klant. Na elke behandeling wordt de praktijk namelijk grondig gereinigd, hieronder vallen bijvoorbeeld ook het toilet, de behandeltafel met de lakens en handdoeken, de vloer, stoelen en het bureau. Dit kost even tijd…